3 januari 2023 verscheen het volgende persbericht:

Goochelaar Steven Kazàn, de man die alles kan, heeft maar één droom en dat is optreden met een grootse goochelshow in Las Vegas! Hij zet, samen met zijn vrouw, manager en assistente Jamie Kazàn, alles op alles om een Amerikaanse talentscout te overdonderen met een magische show. Maar dit loopt niet helemaal vlekkeloos… Is het toch niet de man die alles kan? Volg de avonturen van Steven en Jamie Kazàn – Road to Vegas vanaf 14 januari om 09.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Steven haalt alles uit de kast om tijdens de show een verpletterende indruk te maken op een mysterieuze Amerikaanse talentscout. Jamie ondersteunt hem, maar wordt soms ook gek van zijn gestuntel en ‘mislukte’ trucjes. Gelukkig krijgt Steven ook hulp van acteur Everon Jackson Hooi en helpt vriend en radio-dj Bram Krikke bij de audities voor een nieuwe assistent. Muzikaal duo BENR maakt een openingstune voor de act en tijdens de radio-uitzending van Rob Janssen en Wijnand Speelman mag Steven ‘oefenen’.

Edsilia Rombley presenteert de grote show, waar ook Hans Klok langskomt. Is hij dé scout waar Steven zo lang op heeft gewacht? En lukt het Steven de top te bereiken?

Maak kennis met het magische huishouden van Steven en Jamie Kazàn in de zesdelige komische scripted reality show Steven en Jamie Kazàn – Road to Vegas.

Steven en Jamie Kazàn – Road to Vegas vanaf 14 januari om 09.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

En natuurlijk bij ons te zien met de voorstelling Hey Hallo in Wissenkerke Zaal Onder de Toren op zaterdag 28 januari!