15 december 2020: Helaas was de voorpret van korte duur. Door de ingegane lockdown en de grote onzekerheid hierna is de extra voorstelling van 19 december (Maikel Harte en Donny Benjaminsz) geannuleerd. Had u hiervoor kaarten gekocht dan worden deze binnenkort terugbetaald.

12 november 2020: De voorstellingen van 14 november (The Amazing Stroopwafels) en 28 november (Maikel Harte) zijn uitgesteld. Wij zoeken hiervoor in overleg met artiesten en de locaties een alternatieve datum zodra dit weer kan. Heeft u al kaarten gekocht, dan krijgt u hierover per e-mail bericht.

15 oktober 2020: Het kabinet heeft voor de komende vier weken aangescherpte maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Deze nieuwe maatregelen hebben in ieder geval gevolgen voor de voorstellingen die in die vier weken vallen: de kindervoorstelling Dikkie Dik en de Taart van 21 oktober en het concert van Duo de Thuiskomst van 1 november gaan helaas niet door. Wij zoeken hiervoor in overleg met artiesten en de locaties een alternatieve datum.  Heeft u al kaarten gekocht dan krijgt u hierover per e-mail bericht.

Over de voorstellingen van 14 november (The Amazing Stroopwafels) en 28 november (Maikel Harte)  kunnen we nu nog niets zeggen. Dit bekijken we na nieuwe berichtgeving van het kabinet.

We houden u op de hoogte via deze site en onze nieuwsbrief. Heeft u vragen, stel ze gerust via info@nutnoordbeveland.nl

Blijf gezond!