Project Description

Zaal onder de Toren • Wissenkerke

Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef

Weet je nog wel…Tijdloze Nederlandse Liedjes

zaterdag 29 september 2018
aanvang 20:00 uur

Fotografie: Mischa Muijlaert

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke avond bezorgt. Deze 3 fantastische artiesten brengen een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Een feest der herkenning met nummers van onder andere Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans; terwijl André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham zeker niet zullen ontbreken.

  • Maaike Widdershoven is bekend van haar rollen in musicals als the Phantom of the Opera, West-Side Story en the Sound of Music.
  • Ruud Bos is pianist en componist. Hij componeert muziek voor films, theater en televisie, maar hij schreef ook muziek voor diverse attracties in De Efteling.
  • Tony Neef werd bekend door zijn rol in Miss Saigon. Hij is ook tekstschrijver en schreef bijvoorbeeld de tekst van ‘jij bent zo’ gezongen door Jeroen van der Boom.
reserveer ticket

Toegang € 18,00 / leden € 15,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2021-09-07T17:04:30+00:00

The Amazing Stroopwafels

'Oude Maasweg kwart voor drie' is een klassier geworden. Deze 40-jarige band is inmiddels ook aardig klassiek, maar ze gaan naar eigen zeggen door met optreden tot ze er bij neervallen.

2021-09-06T07:36:11+00:00

Maikel Harte

We gaan deur! De eindejaarsvoorstelling van Maikel Harte is er weer op de gebruikelijke laatste zaterdag van november.

Terug naar  programmaoverzicht