Zaal onder de Toren • Wissenkerke

Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef

Weet je nog wel…Tijdloze Nederlandse Liedjes

zaterdag 29 september 2018
aanvang 20:00 uur

Fotografie: Mischa Muijlaert

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke avond bezorgt. Deze 3 fantastische artiesten brengen een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Een feest der herkenning met nummers van onder andere Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans; terwijl André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham zeker niet zullen ontbreken.

  • Maaike Widdershoven is bekend van haar rollen in musicals als the Phantom of the Opera, West-Side Story en the Sound of Music.
  • Ruud Bos is pianist en componist. Hij componeert muziek voor films, theater en televisie, maar hij schreef ook muziek voor diverse attracties in De Efteling.
  • Tony Neef werd bekend door zijn rol in Miss Saigon. Hij is ook tekstschrijver en schreef bijvoorbeeld de tekst van ‘jij bent zo’ gezongen door Jeroen van der Boom.

Toegang € 18,00 / leden € 15,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2023-01-27T10:14:05+01:00

Steven Kazàn & Jamie28 januari 2023 - Wissenkerke

In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razendpopulaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!