Project Description

Zaal Onder de Toren • Wissenkerke

Tijl Damen

Kindervoorstelling

woensdag 26 oktober 2022
aanvang 15.00 uur

Tijl Damen – interactief kindertheater

180 jaar NUT Noord-Beveland, dat moet gevierd worden. Daarom hebben we Tijl Damen uitgenodigd met zijn voorstelling Alle dagen Feest!

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan we uit volle borst ‘Lang zal ze leven’ zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied ‘Alle dagen feest’ en maken we kennis met ‘Koning Horlepiep de Derde’ die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

Over Tijl Damen:

Tijl Damen ( Oostburg, 1985) woont in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2009 werkt hij als artiest en speelt hij zijn interactieve theatervoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. De kindervoorstellingen die Tijl maakt hebben een aantal vaste ingrediënten: liedjes, muziek, humor en veel interactie met het publiek. Dynamische, afwisselende voorstellingen waarbij hij zijn publiek telkens op allerlei manieren actief betrekt.

www.tijldamen.com

www.facebook.com/tijldamen/

Kaarten reserveren

Toegang € 5,00 / leden € 5,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2022-06-22T14:06:38+00:00

Duo Duin & Berg11 september 2022 - Kats

Zuid-Afrikaanse poëzie in liedvorm door Gelske van der Duin (zang) en Yolande van de Berg (piano). De liederen nemen u mee op reis door de natuur van Zuid-Afrika. Met foto's van fotograaf Koos van Niekerk. Incl. inloop met koffie\thee en Zuid-Afrikaanse taart.

2022-06-22T14:11:34+00:00

Proeverij24 september 2022 - Kortgene

Eerder kwamen whisky, jenever en wijn aan de beurt, nu organiseren we een bierproeverij met Emelisse bieren. De proeverij wordt verzorgd door Jens van Stee van Unique Drinks. Tijdens deze proeverij proosten we natuurlijk op 180 jaar NUT departement Noord-Beveland.

Terug naar  programmaoverzicht