Zaal onder de Toren • Wissenkerke

Stefano Keijzers – WEGENS ZIEKTE GEANNULEERD!

‘Sorry baby’ (try-out)

zaterdag 21 december 2019
aanvang 20.00 uur

Stefano Keizers – Sorry Baby

19/12/2019: Vandaag kregen wij bericht van het management dat deze voorstelling wegens ziekte van Stefano Keizers helaas geannuleerd is. Wij wensen Stefano beterschap en wie weet komt er nog een moment waarop hij deze voorstelling alsnog op Noord-Beveland gaat spelen.
Heeft u kaartjes gereserveerd en betaald dan krijgt u het betaalde bedrag uiteraard retour.

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Credits
Script & spel : Stefano Keizers
Regie : Jelle Kuiper
Decor en lichtontwerp : Paul Reintjes
Kostuums : Tessel Brühl
Producent : Jelle Kuiper Producties BV
Tourneeplanning en
publiciteitsmateriaal : Senf Theaterpartners, Delft
tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl
Website : www.stefanokeizers.nl
Publiciteitsfoto : Lotte Bronsgeest

Toegang € 15,00 / leden € 13,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2023-01-27T10:14:05+01:00

Steven Kazàn & Jamie28 januari 2023 - Wissenkerke

In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razendpopulaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!