De Stadsweide • Kortgene

Portproeverij (uitverkocht)

zaterdag 24 februari 2024
aanvang 20.00 uur

Portproeverij

Port; een prachtige versterkte wijn uit het noorden van Portugal. Maar hoe maakt men port en welke verschillende soorten zijn er? Waarom staan er zoveel Engelse namen en termen op de flessen en bovenal; hoe smaken al die verschillende soorten port? Leer het allemaal tijdens de portproeverij.

U krijgt uitleg over de geschiedenis van Port, de productie van Port, de verschillende soorten Port en zeker ook waar het goed mee te combineren is. Tijdens deze proeverij zullen 5 à 6 verschillende Ports de revue passeren. Met op de borrelplank o.a. olijven, brood en bijpassende kazen.

De proeverij wordt verzorgd door de importeur van Quinta do Noval in samenwerking met Norberto Lekkernijen.

Quinta do Noval is een historische naam met een iconische status in de wijnwereld.
Maar het is vooral een wijngaard. In het hart van de Douro-vallei worden op deze plek al sinds 1715 geweldige wijnen gemaakt.

Maximaal aantal deelnemers: 40

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

U kunt evt. een mail sturen voor de wachtlijst naar info@nutnoordbeveland.nl. Mochten er kaarten vrijkomen, dan krijgt u bericht van ons.

Toegang € 20,00 / leden € 20,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2024-02-19T21:43:48+01:00

Socrates10 maart 2024 - Kats

In deze theatermonoloog kijkt de meest legendarische filosoof uit de geschiedenis enkele uren voor zijn dood terug op zijn leven en denk. Spel: Willem Ploum. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een mini high-tea bij te boeken.