Dorpshuis Casembroot • Kamperland

Pim en Pom

Kindervoorstelling 2+

zaterdag 16 maart 2024
aanvang 15.00 uur

Pim en Pom vieren feest!

De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd!
Wat vieren Pim & Pom voor feest? Is vogeltje ook uitgenodigd? En wat heb je precies nodig voor een groot feest? Zal alles vandaag wel goed gaan?
De twee kunnen jullie hulp goed gebruiken. Jullie kennen Pim & Pom van hun leuke avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Duik in de wereld van Fiep Westendorp Pim & Pom. En vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest!

discipline interactief theater, poppentheater
leeftijd 2 t/m 7 jaar
duur 35 minuten + meet & greet

spel Mario Perton (Pom), Mandy Sleijpen, Maaike Wijntje of Ashanti Lavooij (Pim)
regie David Slob
concept Mario Perton
muziek Mario Perton & Familie Entertainment
vormgeving Fiep Amsterdam BV, Mario Perton
illustraties © Fiep Amsterdam BV; Fiep Westendorp Illustrations
beeldmateriaal Sander Verhoeven, SV Mediaproducties

Over Pim & Pom Theaterproducties
Mario Perton is sinds 2020 licentiehouder van Pim & Pom. Bij het grote publiek is Mario vooral bekend door zijn vele theater en tv producties van onder andere Studio100, Disney Live, Zapp en Nickelodeon. Mario speelde in de vorige Pim & Pom voorstelling Pom en buurjongen. Met een bak vol creativiteit, energie en liefde voor poppenspel zorgt Mario ervoor dat Pim & Pom een unieke beleving zal zijn voor jong en oud.

Niet leden € 5,00 / leden € 5,00

Andere voorstellingen uitgelicht