Project Description

Onder de Toren • Wissenkerke

Patrick Nederkoorn

‘Ik betreur de ophef’ (try-out)

vrijdag 2 november 2018
aanvang 20:00 uur

fotografie: Tom Cornelissen

Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017) studeerde politicologie en theologie en ging daarna naar de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Hij is lid van het team van Spijkers met Koppen, cabaretier en columnist. In zijn derde avondvullende solovoorstelling vertelt hij op aanstekelijke wijze over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? Ik betreur de ophef is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. “Een gedreven, energieke verteller. (…) Nederkoorn laat zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden”, schreef NRC Handelsblad over zijn vorige programma.

Regie: Pieter Bouwman

De Volkskrant over zijn voorstelling Het komt nu wel heel dichtbij:

“Met sterke grappen (…) zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie ‘groot talent’”
– **** Volkskrant

patricknederkoorn.nl

Toegang € 12,00 / leden € 10,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2020-10-14T21:55:46+00:00
Uitgesteld

De Thuiskomst

De Thuiskomst is een bijzonder muzikaal duo. Laat u verrassen door de schitterende combinatie van viool en accordeon en het virtuoze en ontroerende spel van dit duo!

2020-09-13T17:08:05+00:00
14 november - Wissenkerke

The Amazing Stroopwafels

'Oude Maasweg" is een klassieker. Deze 40-jarige Rotterdamse band is inmiddels zelf aardig klassiek, maar gaat naar eigen zeggen door met optreden tot ze er bij neervallen.

Terug naar  programmaoverzicht