Dorspshuis De Brug • Colijnsplaat

Maikel Harte – Coronasessies

* Uitgesteld *

zaterdag 28 november 2020
aanvang 19.30 uur en 21.30 uur

Let op: Deze voorstellingen zijn uitgesteld. In overleg met artiest wordt er naar een alternatieve datum gezocht zodra dit weer kan. Heeft u kaartjes voor deze voorstelling gekocht dan krijgt u automatisch bericht.

Hij had zich er eigenlijk al bij neergelegd dat er dit jaar geen toertje langs de Zeeuwse theaters zou zijn, maar helemaal niet optreden in 2020: dat ging Maikel Harte uiteindelijk toch te ver. We moeten er het beste van zien te maken, ook al vraagt dat wat aanpassing. Harte komt dit jaar helemaal alleen, zonder band, recht van tussen schuifdeuren met een voorstelling van 75 minuten. Hij is uw medicijnman en amateurpsycholoog in coronatijd, al heeft hij maar één recept: humor. Maar een beetje Zeeuwse flauwekul is misschien wel harder nodig dan ooit te voren. Boek nu uw coronasessie, het zal heilzaam zijn.

www.maikelharte.nl

==> De voorstellingen zijn uitverkocht.

Toegang incl. consumptie € 20,00 / leden € 18,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2023-01-27T10:14:05+01:00

Steven Kazàn & Jamie28 januari 2023 - Wissenkerke

In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razendpopulaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!