Project Description

Zaal Onder de Toren • Wissenkerke

Leoni Jansen & live band

Leoni Jansen in concert

zaterdag 8 oktober 2022
aanvang 20.00 uur

Leoni Jansen IN CONCERT

Dankzij haar spetterende deelname aan The Voice Senior weet nu echt héél Nederland dat Leoni Jansen prachtig zingt.

Haar ‘blind audition’ trok 2 miljoen kijkers en Leoni was gelijk trending-topic. Dat vraagt natuurlijk om meer. En dat gaat ook gebeuren; Leoni gaat met band de theaters in!

Dat doet Leoni met nummers die haar op lijf geschreven zijn. Met speciaal naar het Nederlands vertaalde hits zoals Kind van de maan (Hijo de la luna), Klaverveld (Fields of Gold) en Vleugels van mijn Vlucht (Wings Beneath my Wings) en opnieuw voor haar gearrangeerde nummers als I See Fire van Ed Sheeran, In the Blood van John Mayer, Go your Own Way, 50 ways to leave your lover, Scarbourough Fair en ook verrassende uitstapjes zoals een popversie van de Habanera uit Carmen,

Leoni komt niet alleen, maar neemt een fantastische band mee. Geniet van een prachtige muzikale avond waar bezoekers nog lang over napraten.

Bezoek de website van Leoni Jansen

Over Leoni Jansen

Leoni Jansen (zangeres, regisseur) heeft altijd gewerkt met grote groepen vrouwelijke solisten, stond samen met ze op het toneel of regisseerde ze (African Mama’s, She Got Game, Wereldwijven). In 2012 schreef ze een boek over het oorlogsverleden van haar vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederlandse soldaat in het Duitse leger was, onder de titel Geheim – het oorlogsverhaal van mijn vader. Ook maakte zij hier een theatervoorstelling van onder de titel Geheim. Ze is in 2008 geridderd voor haar bijdrage aan het empoweren van vrouwelijk muzikanten/zangeressen.

Leoni stond in het najaar van 2020 in de finale van het RTL 4-programma The Voice Senior.

Kaarten reserveren

Toegang incl. consumptie € 19,00 / leden € 17,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2022-06-22T14:06:38+00:00

Duo Duin & Berg11 september 2022 - Kats

Zuid-Afrikaanse poëzie in liedvorm door Gelske van der Duin (zang) en Yolande van de Berg (piano). De liederen nemen u mee op reis door de natuur van Zuid-Afrika. Met foto's van fotograaf Koos van Niekerk. Incl. inloop met koffie\thee en Zuid-Afrikaanse taart.

2022-06-22T14:11:34+00:00

Proeverij24 september 2022 - Kortgene

Eerder kwamen whisky, jenever en wijn aan de beurt, nu organiseren we een bierproeverij met Emelisse bieren. De proeverij wordt verzorgd door Jens van Stee van Unique Drinks. Tijdens deze proeverij proosten we natuurlijk op 180 jaar NUT departement Noord-Beveland.

Terug naar  programmaoverzicht