Eindeloos Eiland Festival – Kortgene

Marieke Brokamp en Inti de Maet
zondagmiddag 25 juni 2023
van 13.30 uur tot 20.00 uur

Eindeloos Eiland Festival (EEF)

Van 23 t/m 25 juni is er weer volop van cultuur te genieten op EEF.

Tijdens EEF presenteren wij ons nieuwe programma voor het seizoen 2023-2024!

Als voorproefje hierop kunt u op zondagmiddag 25 juni alvast luisteren naar Marieke Brokamp en Inti de Maet. Het exacte tijdstip volgt nog.

Marieke Brokamp en Inti de Maet

Van Klassiek naar klezmer en keltisch  … bij Marieke en Inti krijg je het allemaal te horen. Tijdloze traditionals die bij het klassiek geschoolde duo als een verrassende brug naar hedendaagse en cultureel gekleurde muziekgenres voeren. Melancholie en nostalgie als basis voor een bijzonder zondagmiddagconcert bij EEF. Twee muzikanten met een enorme staat van dienst en actief in diverse ensembles. Marieke trad al tijdens haar studie op met het Zeeuws Orkest. Ze was te zien in de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’ en met het Supersister Project 2019 trad zij op met leden van de Nits, Gruppo Sportivo, Golden Earring en met Freek de Jonge. Inti Maes uit Gent toerde al door heel Europa en trad op in onder meer China en de VS. Hij is te horen op albums met onder andere het Four Aces Guitar Quartet, Les Mecs du Nord, het Triunfal Quintet en op verschillende cd’s van Brussels Philharmonic. Reken dus bij EEF op een gevarieerd concert van Satie via Granados tot aan Piazolla. Een concert in samenwerking met cultuur podium Het Nut Noord-Beveland.

Ook in het nieuwe programma van het NUT zal Marieke Brokamp optreden. Dan samen met toetsenist Robert Jan Stips, bekend van onder de Nits en Supersister.

Andere voorstellingen uitgelicht