Project Description

Dorpshuis De Casembroot • Kamperland

Dikkie Dik & de taart

Kindervoorstelling 2+

woensdagmiddag 21 oktober 2020
aanvang 16.00 uur

Let op: de voorstelling van 21 maart die vanwege de corona maatregelen niet door kon gaan i.v.m. corona maatregelen is verplaatst naar woensdagmiddag 21 oktober. Had u voor de voorstelling van 21 maart gereserveerd dan bent u hierover per mail geïnformeerd. Uw reservering blijft natuurlijk gewoon staan voor deze datum. Als u onverhoopt niet kan op deze datum, laat het ons dan per mail weten.

Dikkie Dik en de taart is een muzikale voorstelling voor peuters en kleuters door Kira Kool

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een supergroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Rondom deze voorstelling organiseren we een kleurwedstrijd! Klik voor meer info.

Over Kira Kool
Kira kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superficial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen. Sinds 2019 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling “Gonnie en Gijsje samen op stap”.

Trailer
https://youtu.be/yKLOejqTPDQ

Credits

  • Duur: 35 minuten
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Spel: Kira Kool
  • Producent: Klein Amsterdam Producties
reserveer ticket

Toegang € 5,00 / leden € 5,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2021-07-24T14:12:55+00:00

Maikel Harte

Maikel Harte Coronasessies - 23 juli in De Brug in Colijnsplaat.

2020-10-14T21:50:18+00:00

Dikkie Dik & de taart (2+)

Een leuke interactieve voorstelling voor peuters en kleuters gebaseerd op de avonturen van Dikkie Dik, de beroemdste kat van Nederland.

2020-10-14T21:55:46+00:00

De Thuiskomst

De Thuiskomst is een bijzonder muzikaal duo. Laat u verrassen door de schitterende combinatie van viool en accordeon en het virtuoze en ontroerende spel van dit duo!

Terug naar  programmaoverzicht