Zaal Onder de Toren • Wissenkerke

Blauwe Vinkjes

Cabaret ‘DISCLAIMER’

zaterdag 15 februari 2025
aanvang 20.00 uur

Blauwe Vinkjes

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of de iets te trotse ondernemers Saskia en Rufus. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben.

https://blauwevinkjes.nl/

Toegang € 19,00 / leden € 17,00

Andere voorstellingen uitgelicht

2024-06-24T22:07:39+02:00

Orgelconcert11 augustus 2024 - Kats

In de zomermaanden organiseren we twee orgelconcerten. Stap eens binnen in de kerk om te luisteren naar de prachtige orgelklanken. Aan dit concert verlenen ook Corella Nijsse (sopraan) en Peter Reinders (tenor) hun medewerking.