Project Description

Algemene Ledenvergadering

Online!
woensdag 22 april 2020
aanvang 19:30 uur

Algemene ledenvergadering
Het bestuur van het departement NUT Noord-Beveland nodigt u van harte uit voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Deze had oorspronkelijk op dinsdag 17 maart plaatsgevonden in Het Drenthehuis in Geersdijk. Vanwege alle maatregelen is deze vergadering niet doorgegaan. In plaats daarvan houden we nu een digitale vergadering! Alle leden hebben hiervoor inmiddels een nieuwe uitnodiging gekregen.

Onder andere de volgende onderwerpen zullen aan bod komen: programma 2019-2020, financiën en de bestuurssamenstelling. Bij dit laatste onderwerp speciale aandacht voor het afscheid van enkele bestuursleden en er zijn 3 aspirant bestuursleden.

De ALV begint om 19.30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

Helaas komt de geplande ‘leden vertellen’ te vervallen waarin Steven Dees zou vertellen over de succesvolle herlancering van het Noord-Bevelandse aardappelras ‘Rode Pipo’ gevolgd door een proeverijtje. We hopen uiteraard bij een andere gelegenheid dit verhaal nog eens te kunnen horen.

We sluiten de digitale ALV af met een digitaal hapje en drankje. 

Graag tot ziens op woensdag 22 april!

Toegang gratis

Toegang grats

Andere voorstellingen uitgelicht

2019-06-18T20:20:19+00:00
16 juni 2019 - Wissenkerke

Sneltekenaar op EEF

Tijdens het Eindeloos Eiland Festival kunt u bij het 'café Tot Nut van het algemeen' een ludiek portret laten maken door sneltekenaar Frank Bervoets! Bent u lid van het NUT, dan kunt u via onze site toegangskaarten met korting bestellen.

2019-09-08T07:34:53+00:00
7 september 2019 - Kats

Gijs Nijkamp & Irina Parfenova

Een liederenavond met vier liedcycli van Vaughan Williams, Schubert, Mussorgsky en Ravel in het Engels, Italiaans, Russisch en Frans gezong-en, afgewisseld met werken voor piano solo. Een muzikale belevenis!

Terug naar  programmaoverzicht